V sobotu 10.6.2006 jsme se zúčastnili tradičního turnaje na venkovním hřišti v rekreačním středisku Kalich u Kamenice nad Lipou.


Konečné pořadí:
1. Jihlava
2. Praha
3. Havlíčkův Brod
4. Telč
5. Nová Bystřice
6. Bechyně

Po rozpačitých dvou úvodních zápasech, kdy se nám nedařilo, jsme si vše vynahradili ve třetím zápase proti Bechyni a s přehledem vyhráli a obsadili tak 5. místo.




V sobotu 6.5.2006 se konal v naší sportovní hale XXIII. ročník turnaje "O POHÁR OSVOBOZENÍ"


Konečné pořadí:
1. Gmünd
2. J. Hradec
3. Nová Bystřice
3. Jihlava
5. Havlíčkův Brod
6. Studená
7. Telč
8. Slavonice

Děkujeme všem sponzorům turnaje:

Hráli se dvě skupiny, v první byly týmy J. Hradce, Slavonic, Studené a N. Bystřice, ve druhé H. Brod, Gmünd, Jihlava a Telč. My jsme vyhráli nad Studenou a Slavonicemi a prohráli jsme s týmem z J. Hradce. O 3. místo jsme měli hrát s týmem Jihlavy, ale vzhledem k nedostatku času jsme tento zápas nehráli. Proto jsou 3. místa dvě. Vzhledem k silné konkurenci jsme s umístěním vcelku spokojeni. Turnaj proběhl v klidu a pohodě, také zásluhou dobré organizace a účasti profesionálních rozhodčích. Nikdo se nezranil. Děkujeme všem, kdo nám pomáhal s organizací turnaje a také všem příchozím fanouškům za jejich podporu.


Zde jsou nějaké obrázky:

FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3 FOTO 4
FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3 FOTO 4




V sobotu 7.1.2006 se konal turnaj v Telči.


Konečné pořadí:
  1. Brno
  2. Telč
  3. Waidhofen
  4. Nová Bystřice
  5. Slavonice

Škoda, ale opět výkon rozhodčích nebyl nejlepší, takže proti 6 se hraje opravdu hodně špatně.




V sobotu 22.10.2005 se konal turnaj ve Slavonicích.


Konečné pořadí:
  1. Rosice
  2. Jihlava
  3. Podolí
  4. Nová Bystřice
  5. Telč
  6. Slavonice

Nedopadli jsme podle našich představ, ale nemůže za to náš výkon, ten byl skvělý, ale rozporuplné výroky rozhodčího. Hlavní důvod našeho umístění bylo neuznání jasného koše na konci utkání s Telčí, kdyby se prodlužovalo a mohli jsme hrát o první místo. Škoda, příště musíme být hold ještě lepší a nespoléhat na korektnost rozhodčích.